STARTSIDA

GÅRDEN

STUGORNA

MILJÖN

PRISER

BOKNING & VÄGBESKRIVNING

Stugan- Bo på Lantgård
Självhushåll

Den genuina och mysiga farmorsstugan som vi hyr ut ligger på gården, intill vårt bostadshus. Den är nyrenoverad och bebolig året runt. Vi vill inte att ni röker i stugan eller att ni har med er husdjur.

Stugan har ett stort kök, ett sovrum och en hall. Rummet har en dubbelsäng och en våningssäng och det finns en extrabädd i köket, fem bäddar totalt. Badrummet har modern standard. Köket har kyl och frys och elektrisk spis med köksfläkt. I stugan finns färg-tv och utanför finns trädgårdsmöbler och grill.

Barnsäng (0–2 år) och barnstol kan lånas, säg till vid bokning. Vid behov av tvättmaskin kan vår användas mot en avgift. Lakan och handdukar finns att hyra. Stugan skall vara städad före avresa.

Stugan- Rappens
Självhushåll

 

Rappens är en självhushållstuga med 4 rum och kök. Sovrum med 2 sängar i varje rum , extrabäddar och barnsäng om så önskas.

Vardagsrum med matbord, soffa och tv. Barnstol finns. Badrum med dusch. Köket har köksbord, kylskåp, elspis med 4 plattor och ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost.

Huset har en balkong med tak och det finns utemöbler med dynor för 8 personer och en grill. I källaren finns frysskåp och tvättmaskin. Rök och djurfritt i huset. Lakan/handdukar finns att hyra. Huset ska vara städat före avresa men tjänsten kan även köpas.